Informatii SALTAIR DOMO
Acasa
Salinizatorul ultrasonic SALTAIR DOMO creat exclusiv de Saline Theraphy, reproduce microclimatul unei grote de sare, la dumneavoastră acasă. În doar câteva zile, vă veti simti plămânii mai curati si veti respira mai usor ca până acum. Nu există niciun alt mod mai usor de a vă bucura de beneficiile aerului salinizat

Scurta prezentarea a salinizatorului ultrasonic

Salinizatorul ultrasonic vă oferă un tratament respirator ideal, care vă permite să respirati mai usor ca niciodata. Acesta dispersează în aerul casei tale particule microscopice ionizate negativ de sare pură, reducând efectele prafului, ale alergenilor sau altor factori care amplifică discomfortul sau afectiunile respiratorii.
Cu dimensiuni reduse, 20 x 18 x 9 cm , doar 0.55 kg, este suficient de mic pentru a-l ascunde în spatele canapelei sau fotoliului din sufragerie. Este usor de manevrat si extraordinar de silentios! Poate functiona când dormi sau când esti treaz, oferind pacientilor cu probleme respiratorii, o perioadă extinsă de tratament în confortul propriilor case!

Cum functionează

SALTAIR DOMO este un dispenser ultrasonic de particule care foloseste tehnologia vibratiilor de frecventă ultrasonică pentru a transforma solutia salină în particule de sare sub 5 microni, transformând aerul din încăpere în aerosol bogat salinizat.
Salinizatorul ultrasonic NU este un umidificator, deoarece aduce o cantitate insignifiantă de umiditate în aerul din încăpere. Este un produs unic patentat si creeat doar de Saline Theraphy—Halosense, Canada.
Aceste particule de sare minuscule, odată inhalate, sunt capabile să intre foarte adânc în plămâni, chiar la nivel de alveole, ajutând la curătarea mucusului, la distrugerea bacteriilor, reducând inflamatiile, de-a lungul întregului traseu respirator.
Aerosolii salini au de asemenea un foarte bun efect în curătarea aerului din interiorul camerei, datorită proprietătilor bactericide ale sării si datorită concentratiei mari de ioni negativi de sare care ajută la eliminarea particulelor de praf încărcate pozitiv, a bacteriilor si a virusilor.
Terapia cu sare poate fi folosită cu rezultate foarte bune în toate bolile respiratorii cronice dar si ca mijloc de preventie si întretinere pentru oamenii sănătosi. Previne aparitia bolilor respiratorii, protejând împotriva gripelor si a răcelii prin mentinerea unei mai bune igiene si prin întărirea imunitătii mucoasei respiratorii împotriva alergenilor.
Este o terapie sigură pentru oameni de toate vârstele, incluzând sugarii si gravidele, si NU afectează în niciun mod regimurile alimentare fără sare sau medicamentatia pentru boli vasculare.
Salinizatorul ultrasonic poate fi folosit si pentru problemele respiratorii ale animalelor de companie.
Salinizatorul ultrasonic este livrat împreună cu manualul de instructiuni, kitul de curătare si o rezervă de sare naturală, suficientă pentru o folosire de aproximativ 3 luni.
Salinizatorul ultrasonic este usor de folosit: este suficient sa-l alimentati cu solutia salină, să-l conectati la o sursă de curent, si va fi gata de functionare !

Nu aveti nevoie de nicio mască de fată! Nici un adaptor de inhalare! Doar veti respira fara niciun fel de greutate!
Un aparat este adecvat pentru folosirea într-un spatiu de maxim 150 metri cubi. Totusi vă recomandăm amplasarea salinizatorului SALTAIR DOMO în apropierea patului dvs, pentru a vă bucura de efectul extraordinar al acestei terapii 100% naturale. Dispozitivul este foarte silentios, aproape complet lipsit de zgomot. Pentru a avea cele mai bune rezultate, folositi SALTAIR DOMO, în fiecare zi si noapte, deoarece terapia salină are un efect cumulative !
Folositi-l în birou, în sufragerie sau dormitor. Cu cât mai mult îl veti folosi cu atât mai bine vă veti simti!
SALTAIR DOMO foloseste pentru solutia salină, numai cristale de sare naturală neprocesată si netratată chimic !!!
SALTAIR DOMO nu produce niciun efect de coroziune în mediul înconjurător!

world.gif
album1001001.gif
album1003002.jpg
index_image17701.jpg
album1003001.jpg
http://salinetherapy.com/html/ultrasonic_salinizer.html
http://salinetherapy.com/html/saltair_faq.html